Exeter Golf & Country Club Garden Pavillion

The Exeter Golf and Country Club project involved constructing a new Garden Pavilion and terrace, improving access and enhancing facilities as part of a broader five-year club upgrade plan.

Client

Sector

Value

Timescale

Location

Exeter Golf and Country Club

Commercial

Topsham Road, Exeter

Our Approach

We carried out this project with a focus on phased construction to integrate the new Pavilion with existing structures efficiently. Prioritising safety, adaptability, and clear communication with clients to meet project goals while respecting the site’s historical significance.

Innovation and Accessibility
An internal link was created around the pavilion, offering improved disabled access to the adjacent Stucco Mansion, showcasing our commitment to inclusivity and architectural integrity.

Community impact

Community and Heritage
The Pavilion enhances the club’s facilities with its high-quality finish and strategic location overlooking the 18th hole, respecting the historical context of the Grade II* listed Wear House. This project marks the beginning of a series of upgrades aimed at enriching member experience and preserving heritage.

Gallery

Let’s Connect

Instagram
LinkedIn

BACK TO ALL PROJECTS